RSS

when guys fall in love...

video


to all ladies, gurl or apa2 aje yg sama waktu dgnnya..
sila tonton vdeo ni..
huhuhu..
aku menitiskan air mata jantan ni ble aku tonton vdeo ni...
aku teringatkan si dia...
si dia yg bkn lg milik aku...
even kami dah takde pape..
kdg2 dia still msj aku..
tp nape masih nak sakitkan hati aku..
mula2 ok...
then tbe2 nak petik hal lain..
perlu ke dia tanya aku "tak dating ke?"
"takde org mrh ke msj ni?"
wtf???
aku hanya ada dia...
tp tu dulu...skrang tak lg....
hmmm...
k2.. ciao..salam...





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS