RSS

Bila aku berceloteh...

Salam..

wazzuppp...huhuhu.. lama tak update... sori kwn2... bz skit... apa cer korg??? k2 ni aku nak buat rangkuman apa yg berlaku dlm smggu yg lpas.. hehehehe... 27hb 5 hrtu merupakan bufday aku.. mcm biasa la pnuh wall fb aku kwn2 wish, kat hp pun sama.. tq kwn2 sbb masih mengingati aku.. ke nak tq kat fb sbb bg peringatan.. huhuhu.. anyway korg sume still ingat kat aku, tu yg penting...27hb 5 genap la umo aku 25 thn.. pergh.. terasa tua wei.. kwn2 aku ramai yg dah kawen, ada yg dah beranak pinak..huhuhu.. ada gak yg dah berjaya dlm kehidupan... 28hb 5 hrtu aku attend majlis makan malam alumni SMKDHMR, skolah tmpt aku menuntut ilmu selama 3thn..huhhu.. then aku pindah ke Jelebu.. majlis tu di adakan bg mengeratkan lg tali silaturahim antara bekas pelajar dan guru. rmai gak cikgu2 ktorg yg hadir... ktorg byr rm50, tp bg aku ia sgt berbaloi sbb mkanan dia bleh tahan walaupun bt kat restoran je.. syabas kwn2 aku yg telah berjaya anjurkan majlis tu, moga diteruskan pd thn2 hadapan..

Minggu lepas gak merupakan mggu cuti sekolah.. bila dah cuti skolah korg paham2 je la apa yg byk kan... jemputan perkahwinan.huhuhu ramai btol kwn aku yg kawen thn ni, kazen aku pun ada.. to my kazen sori tak dpt blk kenduri ko..ngehngehgneh. Sabtu hrtu 2org kwn aku telah mendpt status bini org.. hahaha.. then hr ahad lak sorg lg kwn dpt status laki org.. diorg kawen takpe lg, tp tak tahan ble aku pg kenduri, mesti ada yg tanya bila lak nak sampai turn aku.. pergh... sape la nak kat aku ni kan.sob3..(ayat sedih).. cinta bertepuk sebelah tangan.. wawawawa... aku sebenarnya tak terfikir lg nak kawen. dlm kepala aku skrang ni sumenya pasal harta, duit...$$$$$.. sume tu penting beb skrang ni.. nak kawen pun kena ada duit, takkan nak bg anak org mkn pasir kan... so target aku nak bg ada keje tetap dulu, pendapatan dah kukuh br la aku brani nak ke stage seterusnya iaitu tettttttt.. paham2 je la.. hehehe..

Sabtu mlm ahad hrtu gak merupakan antara hari plg best aku.. hehehe.. nak tau sbb apa.. sbbnya aku melalak sepuas2nya kat karoke, 2jam beb.. yg bestnya bkn sbb tu je, tp sbb org tersayang blanje.. My Angel... dia blanje sempena bufday aku mggu lepas..wawawawa... yg bestnya bkn tu je.. dia pun join nyanyi.. sblom2 ni tak pnh aku dgr dia nyanyi, aku bw dia pg karok pun dia tgk je.. now kami sama2 nyanyi, siap berduet der.. lagu My Heart der... hehehehe.. gamsahamida My Angel... tp yg tak syoknya, esk tu lpas blk kenduri aku demam teruk, selsema, sakit tekak.. mayb sbb melalak kuat sgt. hahhaa.. isnin aku MC.. ahahahaha... apa2 pun, kira mggu lepas minggu hangat aku la, karaoke 2jam ngan org yg aku syg... ngehngehngeh... tak tau la dia syg aku ke tak... mcm aku ckp td, bertepuk sblah tgn, harap2 1hr nnt tepukan aku berbunyi la, tp kena 2tgn gak la br berbunyi.. hehehe... apa2 pun aku akan tetap sabar menanti~~~ k2 bwh ni ada gambo n video skit.. layan.. ciao.. salam...










~pengantin yg dirai & kwn2 skolah~


video
~suara sape la ni~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ceritera ZZzzzzzzz...

Salam...

ngantuk wei... apa khabar korg??? lama aku tak menulis ni... sibuk ngan report aku.. now dah bulan Jun, kejap je aku rasa dah 6bulan.. dah nak hbis pun praktikal aku..weeeeehuuuu... 17hb 6 tarikh akhir aku praktikal, then aku nak rest jap kat rmh, mayb lpas raya br cr keje... aku nak tlg mak aku buat kuih raya dulu.. hehehe.. utk pengetahuan korg, setiap thn mak aku akan amik order utk kuih raya.. org kata biskut almond london & tat nenas mak aku sedap, harga pun murah.. so aku ingat thn ni aku nak try tlg bg dpt duit lebih skit.. hehehe.. kalo korg nak order nnt boleh la contact aku, tp harga tak leh nak bg lg sbb tgk harga barang dulu.. hehehe... tp aku prefer customer yg dekat2 je mcm area seremban, jelebu, nilai, kajang, cheras, port dickson, k.pilah, bahau.. kalo tmpt2 lain tu, korg kena mention dulu kat mana, bkn apa, kalo dkt2 sng aku hntr, kalo pos aku tkt tak sampai je, tak pun hancur, posmen kdg2 ganas..hahahaha..

tukar topik lak, lg 16hr aku nak hbis praktikal, hrni ada 2org bdk praktikal br msk.. bos aku takde, so aku la kena tlg bg briefing kat diorg.. diorg student kolej negeri tp degree diorg under UUM gak mcm aku.. sorg melayu sorg lg india girl... diorg kos human resource management.. harap2 diorg dpt la tlg sorg lg kwn praktikal ni, diorg kena check 30k emel, lbih kurang la, then kena contact org2 tu kalo emel diorg tak btol.. selain tu, diorg kena buat marketing gak skit2... aku bdk IT tak terlibat.. hehehee... project aku dah siap, tggl documentation je, then next month sorg junior aku dr UUM akan praktikal sini gak, so system aku tu dia akan try maintain la... takde la aku kusut sgt nnt... k2 ciao..salam..

## kpd yg nak order kuih raya nnt, tat nenas & almond london, bleh contact aku kat no ni - 0195520376(shahir)






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS