RSS

when guys fall in love...



to all ladies, gurl or apa2 aje yg sama waktu dgnnya..
sila tonton vdeo ni..
huhuhu..
aku menitiskan air mata jantan ni ble aku tonton vdeo ni...
aku teringatkan si dia...
si dia yg bkn lg milik aku...
even kami dah takde pape..
kdg2 dia still msj aku..
tp nape masih nak sakitkan hati aku..
mula2 ok...
then tbe2 nak petik hal lain..
perlu ke dia tanya aku "tak dating ke?"
"takde org mrh ke msj ni?"
wtf???
aku hanya ada dia...
tp tu dulu...skrang tak lg....
hmmm...
k2.. ciao..salam...





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

Myzatul FarahinSatimin said...

bunga kt taman byk sgt...jgn sunyi2 ek

armando_et said...

apa maksud awk "jgn sunyi2" tu cik mai??

Kibby da fLower said...

sdey nyer bce ayat et....bkn sdey tgk video...blm tgk vdeo lg da sdey...cmne ni???heheh..;p

armando_et said...

kalo mcmtu jgn la tgk vdeo.. :p

Post a Comment