RSS

~guys day out~

salam..

wawawawa... sori aku gelak dulu sbb dok teringat kwn aku acun nyanyi lagu Bad Romance(lady gaga) kat karoke td... mlm ni aku agak hepi gak sbb dpt lepak n jumpa kwn2 yg dah lama tak jumpa... mula2 plan ingat nak lepak ngeteh kat klawang je, skali kwn aku sorg nama ikhwan ada kat PD lak.. dia keje sana... then dia seru suh trun seremban.. aku ngan 2org lg trun la seremban.. yg lawaknya acun mula2 cuak ingat aku ngan helmi nak bw dia pg mana tah.. padan muka kena culik ngan kami, tu la aku kol n msj dr ptg tak berjawab.. hampeh... aku, helmi n acun gerak dr klawang nek keta helmi pg senawang.. janji ngan ikhwan tunggu kek senawang.. punya la rmai org kek dataran senawang mlm ni. almaklum la esk cuti.. lgpun bleh lak ada funfair kat situ.. jem jln.. mlm ni aku ngan kwn2 enjoy berkaroke selama sejam je.. rasa mcm tak puas sgt td, memandangkan dah agak lewat, sejam pun bleh la dr takde..huhuhu... kami gilir2 nyanyi.. tp rasanya aku plg byk nyanyi.. yg byr si helmi..huhuhu.. tq emy... aku nyanyi 4 lagu... mlm ni 1st time aku tgk acun nyanyi bersemangat siap bergelek..wawawawawa....yg tak leh blah last song dia lagu bad romance tu...wawawawa..ikhwan ngan helmi biasa la ngan lagu2 leleh diorg..huhuhu. aku lak mcm biasa lagu2 kegemaranku tp ada gak test lagu2 br... aku nyanyi lagu aris ariwatan(lamunan terhenti), cinta pantai merdeka(jibara), kau aku(aizat) n cinta(flop poppy).. lepas gian lama tak karok.. sakit tekak seh...haish.. mcm mana nak bt konsert ni br 4 lagu dah sakit..wawawawaaw... after karok kami p lepak kek medan selera ampangan.. mkn2. aku mkn koew teow ladna.. gle ni 1st time aku mkn koew teow ladna harga rm5... tp berbaloi-baloi..huhuhu.. byk gle koew teow dia.. seksa gak la nak mengabiskan eh... then sembang2 lpas mkn dlm pkul 1 lbih kot br gerak blk... ikhwan blk PD semula kami blk jelebu... huhuhu...hrni kre hr plg hepi la selama aku cuti ni... yg plg aku hepi sbb acun.. wawawawawawawa..... bwh ni pic2 ktorg.... layan.....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

wahh.karok secara marathon nampak.
hehehe..
mest suare memasing best2

armando_et said...

wawawa.. tak marathon pun, sejam je... vdeo sy upload kat facebook..wawawa

Post a Comment