RSS

Bila aku berceloteh...

Salam..

wazzuppp...huhuhu.. lama tak update... sori kwn2... bz skit... apa cer korg??? k2 ni aku nak buat rangkuman apa yg berlaku dlm smggu yg lpas.. hehehehe... 27hb 5 hrtu merupakan bufday aku.. mcm biasa la pnuh wall fb aku kwn2 wish, kat hp pun sama.. tq kwn2 sbb masih mengingati aku.. ke nak tq kat fb sbb bg peringatan.. huhuhu.. anyway korg sume still ingat kat aku, tu yg penting...27hb 5 genap la umo aku 25 thn.. pergh.. terasa tua wei.. kwn2 aku ramai yg dah kawen, ada yg dah beranak pinak..huhuhu.. ada gak yg dah berjaya dlm kehidupan... 28hb 5 hrtu aku attend majlis makan malam alumni SMKDHMR, skolah tmpt aku menuntut ilmu selama 3thn..huhhu.. then aku pindah ke Jelebu.. majlis tu di adakan bg mengeratkan lg tali silaturahim antara bekas pelajar dan guru. rmai gak cikgu2 ktorg yg hadir... ktorg byr rm50, tp bg aku ia sgt berbaloi sbb mkanan dia bleh tahan walaupun bt kat restoran je.. syabas kwn2 aku yg telah berjaya anjurkan majlis tu, moga diteruskan pd thn2 hadapan..

Minggu lepas gak merupakan mggu cuti sekolah.. bila dah cuti skolah korg paham2 je la apa yg byk kan... jemputan perkahwinan.huhuhu ramai btol kwn aku yg kawen thn ni, kazen aku pun ada.. to my kazen sori tak dpt blk kenduri ko..ngehngehgneh. Sabtu hrtu 2org kwn aku telah mendpt status bini org.. hahaha.. then hr ahad lak sorg lg kwn dpt status laki org.. diorg kawen takpe lg, tp tak tahan ble aku pg kenduri, mesti ada yg tanya bila lak nak sampai turn aku.. pergh... sape la nak kat aku ni kan.sob3..(ayat sedih).. cinta bertepuk sebelah tangan.. wawawawa... aku sebenarnya tak terfikir lg nak kawen. dlm kepala aku skrang ni sumenya pasal harta, duit...$$$$$.. sume tu penting beb skrang ni.. nak kawen pun kena ada duit, takkan nak bg anak org mkn pasir kan... so target aku nak bg ada keje tetap dulu, pendapatan dah kukuh br la aku brani nak ke stage seterusnya iaitu tettttttt.. paham2 je la.. hehehe..

Sabtu mlm ahad hrtu gak merupakan antara hari plg best aku.. hehehe.. nak tau sbb apa.. sbbnya aku melalak sepuas2nya kat karoke, 2jam beb.. yg bestnya bkn sbb tu je, tp sbb org tersayang blanje.. My Angel... dia blanje sempena bufday aku mggu lepas..wawawawa... yg bestnya bkn tu je.. dia pun join nyanyi.. sblom2 ni tak pnh aku dgr dia nyanyi, aku bw dia pg karok pun dia tgk je.. now kami sama2 nyanyi, siap berduet der.. lagu My Heart der... hehehehe.. gamsahamida My Angel... tp yg tak syoknya, esk tu lpas blk kenduri aku demam teruk, selsema, sakit tekak.. mayb sbb melalak kuat sgt. hahhaa.. isnin aku MC.. ahahahaha... apa2 pun, kira mggu lepas minggu hangat aku la, karaoke 2jam ngan org yg aku syg... ngehngehngeh... tak tau la dia syg aku ke tak... mcm aku ckp td, bertepuk sblah tgn, harap2 1hr nnt tepukan aku berbunyi la, tp kena 2tgn gak la br berbunyi.. hehehe... apa2 pun aku akan tetap sabar menanti~~~ k2 bwh ni ada gambo n video skit.. layan.. ciao.. salam...










~pengantin yg dirai & kwn2 skolah~


video
~suara sape la ni~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

aleen aiden said...

hu3,kwn alin pon ramai yg kawen taun nih.lagi2 masa cuti skolah.

armando_et said...

aleen dah kawen blom?? hahaha

Post a Comment