RSS

ceritera ZZzzzzzzz...

Salam...

ngantuk wei... apa khabar korg??? lama aku tak menulis ni... sibuk ngan report aku.. now dah bulan Jun, kejap je aku rasa dah 6bulan.. dah nak hbis pun praktikal aku..weeeeehuuuu... 17hb 6 tarikh akhir aku praktikal, then aku nak rest jap kat rmh, mayb lpas raya br cr keje... aku nak tlg mak aku buat kuih raya dulu.. hehehe.. utk pengetahuan korg, setiap thn mak aku akan amik order utk kuih raya.. org kata biskut almond london & tat nenas mak aku sedap, harga pun murah.. so aku ingat thn ni aku nak try tlg bg dpt duit lebih skit.. hehehe.. kalo korg nak order nnt boleh la contact aku, tp harga tak leh nak bg lg sbb tgk harga barang dulu.. hehehe... tp aku prefer customer yg dekat2 je mcm area seremban, jelebu, nilai, kajang, cheras, port dickson, k.pilah, bahau.. kalo tmpt2 lain tu, korg kena mention dulu kat mana, bkn apa, kalo dkt2 sng aku hntr, kalo pos aku tkt tak sampai je, tak pun hancur, posmen kdg2 ganas..hahahaha..

tukar topik lak, lg 16hr aku nak hbis praktikal, hrni ada 2org bdk praktikal br msk.. bos aku takde, so aku la kena tlg bg briefing kat diorg.. diorg student kolej negeri tp degree diorg under UUM gak mcm aku.. sorg melayu sorg lg india girl... diorg kos human resource management.. harap2 diorg dpt la tlg sorg lg kwn praktikal ni, diorg kena check 30k emel, lbih kurang la, then kena contact org2 tu kalo emel diorg tak btol.. selain tu, diorg kena buat marketing gak skit2... aku bdk IT tak terlibat.. hehehee... project aku dah siap, tggl documentation je, then next month sorg junior aku dr UUM akan praktikal sini gak, so system aku tu dia akan try maintain la... takde la aku kusut sgt nnt... k2 ciao..salam..

## kpd yg nak order kuih raya nnt, tat nenas & almond london, bleh contact aku kat no ni - 0195520376(shahir)






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

miloais said...

rajin uols buat kuih raya utk jual....
bagi le quotation sekali nok... :D

armando_et said...

hahahaha... cr duit lebih skit before konvo..

saiful said...

bukan senang nk senang... kuatkan usaha

armando_et said...

insyaallah..

Kibby da fLower said...

bis kalo yg area kL ni cmni...amik la area seri kembangan ke...bandar kinrara ke...hehehe..kalo order cmne??heheh..:P

armando_et said...

lily punya pasal no problem.. et bleh naik train turun kat mana2 jumpa lily.. ngehngehngeh...

Kibby da fLower said...

waaahhhh...bgos2....syok2....hehheheh.....cmni la kwn...xpe...nt ly promote kn kt kengkwn ly area cni...ehheheh....:P

Post a Comment