RSS

Aku seorang graduan....

Salam...

wah...dah lama aku tak update blog aku ni... dah bersawang agak eh..hahahaha... apa cer kwn2?? aku skrang dah keje, so bz skit.. tak sempat nak blogging sgt.. ni just nak update skit. aku sekarang dah bergelar graduan.. yer graduan Universiti Utara Malaysia... walaupun aku dah bergelar graduan, tak bermakna pemblajaran aku pun dah tamat.. masih byk lg yg aku perlu belajar dlm menempuh kehidupan ni... sekarang ni aku dlm dilema, nak sambung blaja or nak terus keje utk byr hutang..huhuhu.. byk seh hutang MARA ngan PTPTN. pada tarikh 6hb 10 hrtu aku telah berjaya melengkapkan 1 lg impian aku, menggenggam segulung ijazah... hehehe.. tp result tak power mana pun. bak kata kwn aku "ada aku kisah 1st class ke, 2nd class ke, janji aku dah berkerjaya".. tu ayat kwn aku, dia sekarang seorang pensyarah di sebuah kolej swasta walaupun result dia tak seberapa. aku harap statement dia tu btol la..hehehe..

selain aku bergelar graduan, aku juga telah menemui cinta hati yg baru. setelah lama menDUDA..hehehe... dulu aku minat kat sorg gadis ni, tp dia tak leh nak terima aku.. aku try tggu dia gak tp tetap takde harapan... then muncul sorg gadis ni, dia slalu ada je dgn aku, tp aku tak perasan sblom ni. then 2bln lpas aku amik keputusan utk cuba lupakan gadis yg aku minat tu dan bg peluang kat gadis yg sorg ni. alhamdulillah dia berjaya tambat hati aku.. 5hb 10 hrtu tarikh istimewa kami sbb aku dah terima dia dlm hati aku.. aku juga dah bw dia jumpa ngan famili aku dan alhamdulillah famili aku suka. hehehe.. moga jodoh kami kekal ke akhir hayat.. ok2 bwh ni aku share skit gambo aku konvo hrtu... layan.....














  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

nadiem sharmz said...

tahniah et!!!....wah tu pon awek dier...hehhee....student cni gak ke??..hehhee

armando_et said...

erk... heheheheh...

fAslizA said...

amboi3.....nk mkn nasi minyak jgn lupe jemput....hihi

armando_et said...

errr..lambat lg lor...

Myzatul FarahinSatimin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
armando_et said...

uik.. apsal sebut nama... adoi... huhuhuhu...

Post a Comment