RSS

~~lalalalalala

salam.. 

hai.. hrni hr ke5 aku bekerja..
tp bkn keja tetap la, br praktikal..
huhuhu..
company ni sgt2 la kecik..
dlm 1 ofis n under 1 owner, dia ada 3 company..
cardiff enterprise, zyar resources n virtual towers sdn  bhd..
company 3, tp staf 2org je..wawawa..
aku la slh sorg stafnya dan sorg lg bdk praktikal gak..
aku buat it under virtual towers n sorg lg buat account..
dia dr uum n sama kolej ngan aku gak.. 
tp tah mcm mana tak pnh nampak muka dia kat sana.. 
huhuhu...
dlm 5hr bekerja ni, 2hr je bos ada kat ofis, 
selebihnya aku n jiha ni la jd bos..wawawa...
lupa nak bgtau, nama kwn br ni naziha...
aku diberi tugas utk menyambung system sedia ada yg dibangunkan oleh senior..
agak simple, guna vb.net n excell je..
tp sampai part aku nak upgrade, bos bg jd ssh lak.. haish..
pening kepala nak buat..huhuhu
anyway.. its my job..
need to do it as good as i can..
orait.. cau..

salam...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

Nor Liyana Sana'a said...

bagus..wat yang terbaik okey..:)

zaty said...

wah..dh makin santek la bl0g ni...:)
gud j0b...

armando_et said...

yan: ada tak yan bt project vb.net??
zaty: dah brape lama zaty tak singgah blog ni?? dah lama kot et edit.. haish...

Kibby da fLower said...

chayoookk...wlpn da entry da lme..tp bru bkesempatan bce..heheh..;p

armando_et said...

hahaha.. dah basi pun entri ni... :p

Post a Comment