RSS

Handphone punca lelaki mati pucuk...

Salam...

gempak tak tajuk??? mesti korg ada terbaca kat paper gak kan?? aku bc ni kat kosmo... risau gak ble tau benda mcm ni sbb aku mmg slalu letak handphone kat poket..huhuhu.. dah tu nak letak mana lg kan.. akhbar2 tempatan hari ni semua kuar artikel pasal ni, telefon bimbit punca lelaki mati pucuk dan kerosakan sperma.. adoiyai...Melalui kajian yg dilakukan oleh Persatuan Pengguna P.Pinang(CAP) thn lpas mendapati kekerapan penggunaan telefon bimbit dalam sehari ada kaitan dgn sperma berkualiti rendah. hmm.. kajian dah dibuat, tp blom lg terbukti secara saintifik.. so kwn2 ku yg bergelar lelaki, amacam??? renungkan lah..huhuhu.. aku pun nak kena merenung ni...**sumber: kosmo online

**psst... menanti follower yg ke-100..sape la yg bertuah tu nnt...

Man - Driver - Car - Texting while Driving
~~jangan menggunakan handphone ketika memandu~~


~~handphone pertama aku(beli ngan duit gaji 1st)~~
^_^


~~ni hp aku skrang..guna duit ptptn(jgn ditiru aksi ini)~~
^_^










  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

19 comments:

Kibby da fLower said...

kpd encik cumel ksyangn lily yg nun jauh dr ipo ni...dnga 2...jgn gune hp tyme drive...cz u slalu gtew...bhye...heheheh...;p

mai said...

haha.. tau takut..simpan lah kat ... ?? eh tmpt yg selamat mcm ?? entah lah.. aku pun tak tau nal letak mana

armando_et said...

lily: encik cumel anda tiada disini...wawawa...

mai: tu la pasal, nak simpan kat mana tah...gantung kat leher, bhy kat jantung lak...nak try galas kat blakang lak la..wawawa

| cik azeya | said...

sy! #100 .pempuan tak mati ape2 kan. nak henfon. ahaha.

:)

armando_et said...

cik azeya: tq.. :p kalo pmpuan tak tau lak mati apa..hahahaha... mati kutu kot sbb laki mati pucuk.. erk..

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

salam.. saya membalas kunjungan dan jadi follower awak.. (^_^)

shida said...

aish! cntik hp skunk....=)

armando_et said...

cute mummy: tq for being my follower..hehehehe..

shida: cantik ke?? takde la...biasa je..

mama zakuan said...

ala, mama ingat mama yang seratus...huhuhu anyway mama follow

armando_et said...

tq mama zakuan.. :)

Kibby da fLower said...

mmg en.cumel sy xde d sni..tp kadg2 die rjin mlawat ke blog anda....jgn xtau...hahahaha..:P

armando_et said...

hahahaha...hp kami sama jenis, so mmg ssh la nak main sms time drive.. tak pun dia dah tkar phone, hrtu dia kata nak tkar...dah tkar ke blom ly??

Kibby da fLower said...

die xpki da hp yg sme cm et 2 da...dok p antaq repair kt kdai hp 2..hehehe...mse drive slalu je die sms...hbat xhbat...wkakakakka...da tuka fon da...die pki iphone....opsss....iphone 2....saba jela nengok nyew....xpe..ly xksh cz xske touch screen...ehhehe..:P

armando_et said...

damn..hahaha..ptt tgk fb dia hrtu post kat fb via iphone.hahaha

Kibby da fLower said...

heehhe....2la psl nyer....memcm hal...bngga beno ngn iphone die 2...ehhehe...ly suke iphone die cz bole men game byk2...hehehehe....bttry slalu bis sbb ly suke men game byk2 n lme2 gne iphone die...hahahah...suke...:))

armando_et said...

ceh..pmpuan pun minat men game hp ke????

Kibby da fLower said...

asl???pmpuan slalu xmnat ke??heheheh...ly jela plik eh???ahhaha...

armando_et said...

hahaha..jarang jumpa pmpuan lyn game kat hp.. tp mak et pun lyn gak...hahaha.. hp lama adik, kdg2 dia bosan, dia amik main game..hahahaha

Kibby da fLower said...

haaaa...kannn..kami lah wanita2 yg cool...special..yeahhh...leh geng ngn mak et ni..hahaha....lyn game kt hp..syok wooo...nk2 nye ble tyme ikt en.cumel lpak ngn kwn2 die...ble bosan 2..pe lg...bak mai hp sat...nk main game...hahahaha.....suke2...:P

Post a Comment