RSS

Mother's day at Port Dickson..

Salam..

hai..lama aku tak update blog ni..huhuhu... bz skit... ni br la ada rasa skit nak update..hehehe.. anyway.. kpd ibu2 di seluruh dunia.. SELAMAT HARI IBU...KAU LAH RATUKU... sebut pasal hr ibu.. smlm aku & famili aku pg ke port dickson utk berkelah.. bkn 1 family je, tp ada lg sedara mara yg pg.. paklong, maksu, pakcik... syok gak la.. lama tak mandi laut kan.. mak aku msk mcm2 bw pg sana... maksu beli kek celebrate hr ibu.. ^_^

lepas dah mkn2... sampai la masa aku bermandi manda.. ngehngehngeh... air surut smlm, sbb pegi pun dah tgh hari.. aku turun ngan adik aku, then ada sorg budak kecik ni, makcik aku jaga.. aku bw la turun laut skali, umo dlm 3 ke 4thn mcmtu la.. aku dukung dia msk dlm air.. dia kata syokkk... tp aku yg tak syok.. penat nak dukung dia, berat lak tu..hahaha.. yg paling tak syokkk.. dia kata nak terkencing.. lpastu slumber je dia kencing time aku dok dukung dia...siut je.. dia gelak je...hehehehe.. then aku bg adik aku lak suh jaga, adik aku pun kena kencing gak... hahhahaah.. aku lak gelak..hahhaha... maksu ajak naik banana boat, dia byr, takpe la.hahaha..lynkan je..

dah puas mandi.. aku naik pantai tak terus salin baju.. aku ajak adik aku pg beli layang2, konon nak main layang2 la dulu.. aku beli yg bentuk kelawar, rm15 tu... teringin sgt nak main, tgk bdk2 main syok je naik tinggi.. aku ngan adik pun try la.. tp tensen gle time main.. layang2 tu naik kejap je, then jth menjunam, byk kali gak la aku bergilir2 ngan adik aku nak bg layang2 tu naik tinggi, dia naik je tinggi, tak lama lpas tu menjunam.. tekanan btol.. malu pun ada.. ahahaha.. budak pempuan sblah ktorg tu, skolah lg rasanya, rilek je main dia punya, tinggi lak tu layang2 dia naik.. then last2 layang2 aku patah, ktorg bungkus then trus pg toilet utk cuci bdn... layang2 tak melayang, duit aku yg melayang.. hampeh... ok tu je cite aku smlm... sekali lagi aku nak ucapkan Selamat Hari Ibu kepada semua ibu2 di Malaysia...tanpamu ibu, aku tiada arah tuju...love u forever mak...ciao..salam...
















  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

fAslizA said...

lawak ah..et kena kencing...
hahaha
dh leh berjinak2 dh bljar jaga anak..
dh xlama dh 2..

nice entri..part kencing 2 best ngan layang2...hahaha

armando_et said...

hehehe...bdk kecik tu nama haikal..nakal tp manja.. makcik jaga dr kecik.. so rapat la ngan ktorg..gambar dia takde lak..

miloais said...

lama sungguh iols tak gi PD
seronok kan kalo berkelah ramai2 ni....
nak plak masing2 bawak makanan...
konpem habis semua di makan!

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

hai...salam kenal ^__^
siap pegi port dickson lagi...bestnyaaa... kek tu nampak sgt yummy...^^

armando_et said...

miloais: mmg seronok, lg rmai lg seronok.. ni pun last minit punya plan..huhuhu..

cik puan izan: kek sedap, ada aiskrim kat dlm, tp sy dpt rasa skit je.. tu pun amik yg budak kecik tu punya..hahahaah

Kibby da fLower said...

mhal btl layang2 tuu...mmg mlayang la duet...heheh..best nyer banana boat...nanak nek jgkkk...en.sayangku...jom g bkelah ke PD...ehhehe...:P tbe2 request kt cni kn??pdhal die jnguk blog et pn tdak...ahhaha..:P

Post a Comment