RSS

JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !


 JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI ! 

Salam...
terbaca lak kat blog bro ben ni, dia tgh buat segmen2 blog...so ada 1 segmen utk blog lelaki.. aku pun nak join gak la, mcm menarik je..hehehe... ok sebenarnya aku br lg dlm dunia blog ni, tak sampai setahun lg. time mula2 join blogging ni sbb terikut kwn2. tgk kwn2 dok blogging, aku pun nak try gak la. aku rasa blog ni bleh jd platform utk aku meluahkan isi hati aku time tu. sbb time tu aku tgh bersedih, tgh ada krisis n masalah dlm percintaan. antara puisi aku adalah Bidadari Hati, Aku bukan Milikmu dan byk lg.. hehehe.. aku mula buat puisi n post kat notes fb, tp kemudian aku nampak 1 lg platform utk aku iaitu blog. so aku try la register n minta tunjuk ajar dr kwn aku Liyana sana'a,dia byk ajar aku pasal blog ni, dia rajin. Then lama2 aku fikir2 kan, takkan aku nak post puisi je kat blog ni, muak gak org nak baca kang. so aku decide utk aktif n post apa saje yg aku rasa sesuai utk dikongsikan.

pada pendapat aku la, blogger lelaki lebih kreatif dan lebih mendapat perhatian dari wanita sbb lelaki ni jenis slumber dan pandai mencari sumber. sbg contoh bro Ben sendri, dia selalu update blog dia, dr mana dia dpt ilham dan sumber, hanya dia yg tau, itu kelebihan dia. lagi 1 blogger laki ni kebykkan suka letak gambo sendiri, tu bleh menjadi "penarik" utk blogger wanita membaca gak, berbeza dgn blogger wanita, ada antara diorg yg merahsiakan diri sendiri.

Dalam ramai2 blogger wanita, aku paling suka baca blog Hanis Zalikha, aku rasa konfem ramai lelaki follow blog dia..hehehe.. phm2 je ler yer sbb apa.. hehehe...ada lg blog aku selalu baca, blog kawan2 aku, Liyana Sana'a dan sorg lg kawan, Cikgu Mai comei...antara sbb aku selalu baca entri diorg adalah sbb layout or background blog diorg cantik dan lg 1 sbb diorg kwn2 aku kan...

ok.. aku rasa tu je kot aku nak cite..huhuhu... ciao.. salam....
**pssttt.. nnt mai baca lg yer...hehehe...




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

nadiemsharmz said...

http://nadiemsharmz.blogspot.com/

jengok2 dr BA punye sgmen =)

HATYCIKNUURUL said...

haa,bgus2,..
lpas ni agknyer abg ben buat sgmen tuk gurlss pulekk,..kih3,.
ceh,knfident je kn?tgk2,xde pon,.waa,malu2,.
erm,nk g trjah kwn2 awk tu la,.
gdluck!,.

apisv2 said...

salam,
menjelajah rakan2 blog;)

blog apisv2

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. nice entri.. hehe

ShA + ZaM = LoVe said...

hi..
sy dtg lepak2 dari blog Abg Ben..
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

armando_et said...

tq all.. :)

Post a Comment