RSS

~perabih duit.~

salam...

ha hrni nak cte skit pasal smlm....huhuhu..
smlm aku kuar ngan yop n along... sasaran aku hp baru..
huhuhu... pkul 2 ktorg gerak pg sentosa.. mula aku bw duit skit je dulu..
sampai sentosa, mula lah pencarian kami..huhuhu.. kuar2 lif je aku dah nampak 
slh 1 hp sasaran aku dgn harga yg berpatutan...huhuhuhu...
tp aku teruskan gak dulu pencarian aku...huhuhu... then tbe2 minat aku berubah ke hp nokia e72 n x6..
pergh terbaik la function hp2 tu.. smart gak bentuk dia... ada la dkt 2jam ktorg pusing2... last2 ada 1 kdai tu nak letak e72 rm1000 x6 pun rm1000.. pergh ketaq tgn dah time ni... last2 aku buat keputusan nak amik e72.. ktorg pun pg la kdai tu utk bincang...huhuhu... diorg letak rm1000, then aku tanya diorg kalo trade in hp sony k800i aku diorg nak amik brape, diorg kata diorg bleh amik rm130 je... gle murah..wawawaw... ble pk2 blk, aku kol la dulu ayahnda tercinta... skali dia bising da...hadoi... terpaksa la batalkan niat murni aku tu..huhuhu... then aku pusing2 blk, aku pg kat kdai yg 1st skali aku nampak time sampai tu.. aku usha e71 dia kata rm7++ termasuk garmin gps.. huhuhu.. bersinar mata aku ble dgr harga tu.. sbb bg aku, harga tu dah agak murah la... so apa lg aku trus konfem angkat la...huhuhu.. tp aku tak jual hp lama aku, syg seh... murah sgt... baik aku pkai je..huhuhu... after p cucuk duit n bayar, then sah la aku menjadi pemilik nokia e71 Black color...huhuhu... lpastu ktorg pg al-ikhsan, yop plak nak beli brg... hbis dkt rm300 gak dia beli kasut bola n futsal...aku dah tak mampu nak beli sbb duit dah hbis...huhuhu... lpastu ktorg blk p cmart changlun, along repair hp n beli brg skit.. then blk........huhuhu...ciao...salam....




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

MohdIzwan said...

perghhhh...nset br siortt..~~

armando_et said...

damn oney...wawawa

Lily said...

wahhh gtew...mule2 et kayo...skrg da jd kayap..kekeke...hp bru 2...bau kdai siot...hahahah....;p

armando_et said...

hahaha.. tau takpe.. dah kayap dah skrang...

Post a Comment