RSS

3D solar system.. Interesting...

Salam...

Ada yg tak tido lg ke??? hehehe... aku dah sayup2 ni.. ngantuk  gak la ni... pagi esk nak keje lak..
hrni dah cuti, takkan esk nak cuti lg kan.. hehehehe... sblom aku tido, aku nak share something interesting..
td sembang2 ngan lect diploma aku dulu kat facebook.. dia lect yg plg baik ngan ktorg time diploma dulu, lama gak tak jumpa dia... now dia tgh sambung study kat UTM skudai... dia ada share ngan aku 1 web site ni.. mmg menarik.. web ni memaparkan sistem solar kita.. bunyi mcm biasa je kan, sistem solar, mesti korg tau benda apa kan.. web site ni dia paparkan sistem solar kita dlm bentuk 3D.. kita bleh communicate ngan sistem solar tu.. k2.. layan... ciao.. salam... klik sini kalo nak tgk web site tu >>>> 3D Solar System...





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

Arol Mubin said...

Wah! Dah tengok web tue, bestlah. :)

Entri terbaru : Segmen | Kalau Aku Ada Bakat Aku Nak Jadi ..... :)

Post a Comment