RSS

~Mengantuk wei....

Salam

aigoo... ngantuknya time2 mcm ni...huhuhu... nak2 lak perut kenyang lunch td..dpt terbungkang best ni... jom sembang2, fb ke ym ke... hahaha.. hmmm.... pejam celik pejam celik, dah dkt 4bln aku praktikal... kejap je rasa... huhuhu... system ada pembetulan skit, kena ubah skit lg.. lpasni bleh buat report dah.. tp buku log aku plg malas nak tulis, 4bln praktikal, br 2 page je aku tulis...wawawawa...

bulan depan penyelia pemerhati nak dtg melawat aku.. aigoo... nsib baik aku knal lect tu.. bleh gak la sembang2.. hehehe... felo kat kolej aku time kat UUM, aku lah RA kat kolej tu.. mmg kenal la dia... tp kwn2 kata dia straight skit... hmm.. tkt gak ni... system aku buat dah la simple, dia lak  mmg master bab designing, aku design2 interface ni lemah skit...tak kreatif...

sabtu hrtu aku attend 1 lg career fair kat kl, kali ni jobstreet lak anjur kan... diorg buat kat mid valley megamall dr 15-17hb hrtu... byk btol company yg join karnival tu... jawatan kosong tak pyh tanya la.. bersusun... tp tak semua org mcm aku bleh apply, kebykkan jawatan nak kan yg dah ada pengalaman.. byk jawatan kosong dlm bidang IT kat karnival tu...ada gak pameran dr kolej2 dan universiti2 kat malaysia ni.. media prima pun join, cr wartawan or pengacara baru..huhuhu... yg tu mmg sampai kucing bertanduk pun aku tak try apply..hahaha... Air Asia pun ada buka booth, aku br ingat nak try apply jd pramugara, skali tgk syarat tak lepas lak... hahahaha... tak cukup tinggi.. aigoo... dlm mimpi je la.. k2.. sambung keje.. ciao... salam...zzzz...


~ZZzzzzzzz......








  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

| cik azeya | said...

haha, gud nite. moge tido mimpi buku log yer. :P

armando_et said...

hehehe.. skrang tido tak mimpi buku log lg, mimpi coding2 system je..heheheh

Kibby da fLower said...

ly dpt 2 intview pas g career fair kt mid ritu....heheheh....motip jd pramugara????hahahah...lawak seyh...hehehe...;p

Post a Comment