RSS

GLORY JANG GLORY....adoiyai...

Salam...

        Good morning friends...huhuhu... mood aku hari ni bercampur baur... ada kecewa, ada sedih, ada gembira dan ada penat... nak tau nape?? semuanya gara2 sukan paling popular didunia dan paling aku minati... nak tau sukan apa?? sukan yg memerlukan 22 org atas padang utk berebut sebiji bola dan dimasukkan ke dlm gol.. hehehe.. sukan bola sepak... hari ni aku rasa sgt penat dan mengantuk sbb tak cukup rest ngan tido, tido 3jam je.. maunya tak ngantuk pagi2 ni..hehehee...

           Malam tadi aku rasa sgt kecewa dan sedih sbb pasukan N9 masih tak mendapat kemenangan, malah dikalahkan pasukan kedah di tempat sendiri.. pergh mental gila kot tgk smlm.. org lain dok terjerit2, maki hamun bagai sbb tensen tgk player N9 main, aku rilek dan cool je dok tgk diorg main, tp dlm hati ngan kepala ni sape tau... gle sakit dowh...coach dah terbaik, gaji masing2 besar2, penyokong dah makin ramai, apo laie yg tak cukup ntah... tp aku terpaksa terima sbb adat dlm permainan, ada kalah dan menang, ada pasang ada surut, mungkin tahun ni bkn rezeki team N9 sbb byk player baru... tahnu depan tak mustahil...

     Dalam kesedihan dan kekecewaan, aku dapat gak perasaan gembira... nak tau sbb apa?? sbb sukan bola sepak gak.. nak tau nape?? sbb pasukan faveret aku, MANCHESTER UNITED telah berjaya ke separuh akhir kejuaraan UEFA, menang ngan Chelsea tgh pagi td dgn keputusan agregat 3-1(mlm td 2-1) jaringan chicarito, park ji sung & drogba... sanggup kot aku bgn tido pkul 3am nak tgk game tu, padahal badan penat br sampai rmh pukul 12...hehehe... pagi ni lak kejo... aigoo.. tp semangat punya pasal, aku sanggup tunggu... walaupun ramai yg membenci MAN UTD, (gabungan penyokong2 kecewa liverpool, arsenal,chelsea, man city).. aku tetap tak pernah berubah hati...wawawa... kalah menang adat la... tp kalo dah selalu sgt menang tu...apa yer?? hahahaa... k2 pada sape2 yg tak tgk game tgh pagi td, jom tgk video kat sini http://www.youtube.com/watch?v=cTsfUCOA6Tk&amp... sori den tak dapek nak upload or download video ni.. tak tau la napo... korg tgk yo la kek situ... 1 lg game antara shaktar vs barcelona, barca mng 1-0, world best player skor... ciao.. salam.. GLORY GLORY MAN UTD...







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

farah said...

LOL. sangat suka blogwalking kat blog-blog lelaki hari ni. semua cerita pasal MU menang~ cayalah ! *walaupun tak dapat tgk atas sbb2 tertentu T.T*

armando_et said...

hehehe... nama pun laki.. peminat bola sepak la kata kan...rugi tak tgk..hehhhe

Post a Comment