RSS

Azraai milik N9.....

Salam..

apa khabar geng??huhuhu.. feeling well?? i'm not feeling weel today, got flu...haish... sgt tekanan, hinguih keja dok meleleh ja..hahahaha...kalo aku mkn ubat konfem aku tdo jap lg, so better tak pyh mkn lg.. ha ni just nak cite skit pasal pasukan bola sepak tempatan kegemaran aku..hahahah.. pasukan N9, Hoben Jang Hoben... walaupun aku ni bkn la anak jati N9, aku dilahirkan dikedah tp membesar di N9, tp smgt aku hanya utk pasukan N9...time skolah dulu, dr darjah 3 sampai form 3 aku tak pnh miss pg stadium paroi tu kalo ada game N9..huhuhu..punya la smgt.. ada skali tu N9 lwn Selangor kat paroi, aku pg sorg2 time study diploma dulu.. Dah la aku pkai jersi N9, aku silap masuk gate lak, aku msk kat tmpt penyokong selangor, mmg aku kena kutuk kaw2 la..hahahahaha.... tu pengalaman paling lucu kat stadium, tp aku bt bodo je, jln dgn bangganya.. hahahaha.. 


tu kisah lama, ni kisah baru. mggu lpas aku terkejut bila dpt tau coach wan jamak letak jawatan. aku tak jangka dia akan letak jawatan dgn cpt sdgkan br beberapa perlawanan.. aku still menaruh harapan kat dia utk bw team N9 bangkit, bg aku tu bkn salah dia sorg, pemain pun bertanggungjwb sekiranya pasukan kalah dlm perlawanan.tp benda dah jd, nak bt mcm manakan..huhuhu.. lpas je coach wan letak jawatan, dlm kepala aku dah target sorg coach je mampu ganti tmpt dia. seorg coach yg sgt terkenal, sgt berwibawa, byk pengalaman dan pnh membuat kejutan dgn membawa pasukannya mng treblle 2 musim berturut2...aku sgt kagum...huhuhu...dia nampak mcm pendiam, tp aku pnh jumpa dia dpn2 dan dia nampak sgt ramah.. coach yg dimaksudkan adalah coach azraai khor..smlm, 21/3/2011 telah terbukti bahawa coach Azraai milik N9 sbb dia dah sign kontrak..heheheh...apa2 pun aku harap coach azraai dpt mencurahkan segala yg dia tau kpd pasukan utk cuba menjulan lg 2 piala selepas N9 kalah piala FA..HOBEN JANG HOBEN... bye..ciao..salam..

~coach wan~
jasamu dikenang...

~selamat datang coach azraai~

**psttt: sori tak larat nak kaler2 tulisan hrni.. ^_^








  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

syafiq said...

hobin jang hobin..mari la kita penuhkan STAR of paroi.hehe

armando_et said...

terbaik... konfem...tiap2 mggu den trun dr jolobu ni...

Post a Comment