RSS

~contest : K.A.M.I. F.O.T.O.G.E.N.I.K

Salam..

aku buat entri ni sbb aku dah di tag oleh cik nadiem, dlm entri aku ni aku nak ckp aku nak join contest yg di buat oleh Mr. Vampire..contest ni nama eh fotogedik...eh2 silap.. fotogenik..hahahahaha....ok2.. layan entri ni...

~kalo korg nak join, klik banner ni~

1-sila menjadi follower belog The Lady & Mr Vampire.
~ Done...huhuhuhu..

2-sila ambil banner di atas dan link kan ke entry ini.
~ check.. ^_^

3-sila sertakan 3 gambar anda yang FOTOGENIK.
~nsib baik 3 je..huhuhuhu...kalau byk2 kang terlbih popular lak..hahahaha


~gambar solo aku~
^_^

~gambar duo with my dear friend~

~geng jejaka gile~
^_^

4- tag 5 org kawan...
~sori geng,nsib korg..hahahaha...

***kami rasa kami patut menang contest ini kerana kami sangat "fotogedik" walaupun kami lelaki, kami sangat minat bergambar, kadang2 mengalahkan perempuan... yeahh...huhuhu...
   







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

15 comments:

Izyan Masri said...

waah.di tag.terharu :D kejap ye.nak buat entry (:
thanks ET :D

armando_et said...

sama2... :)

mr vampire said...

wiiii...nama kau buat aku teringat kat armando dippet.. heee..

btw, markah telah dikira and the best will win!! heh..

always up to date with belog ok sebab mana tahu tetiba the lady nak wt surprise..haha..mr vampire x tw.. kui3x..

armando_et said...

hahahaha...tq.... hope mng, gambar2 aku dah style dah tu..hahaha

Kibby da fLower said...

haaaa....yg pic bsme geng jejaka gile 2 mnarik...sgt menarik....hahahah....bgos la ank muda ni...wkakakak..:)) cardas skali...heeheh...;p

armando_et said...

hahahah..ceit.. mcm tak knal kami, 4org tu je gila, et tak..hahahaha

Kibby da fLower said...

xde mkna nyer...sume sme je...tp et kurg sket bbnding mereka...et kurg nmpk gle d mata kami gadis2...hehehehe.....tp da 1 geng...so..gile jgk la kn???hahahah....;p

armando_et said...

hahahaha....et kan pemalu..so dpn gadis jd sopan la..hahahaha...ly pun tergolong dlm geng ktorg kan? so sama gila gak la..lalalaaaa

Kibby da fLower said...

ahhaha....pmalu la sgt..bole la kire pmalu...bbnding ngn ameed....hahaha...amboi...ble lak ly tgolong skali???hahahah....;p

armando_et said...

hahaha..mmg pemalu pe..hahaha..haish.. ly jgn nak ngelat..kte kan geng..hahaha

Kibby da fLower said...

hahahhaha....yela2 pmalu...haish....heheh....yeke kte geng???xde pn gmbar ly kalo kte geng...ahahaha....yay..et da tkne...hahaha..:P

armando_et said...

takde eh?? takpe2 nnt et edit bg ada, bkn ssh pun..hahahaa

Kibby da fLower said...

waaahhhh....gtew....mati den...hehehe....;p

armando_et said...

hahaha.. nsib la...

Kibby da fLower said...

ceehhhh...hehehe.....senget...heheh..;p

Post a Comment