RSS

Jawatan Kosong: Suri di Hati...

Salam..

apa habaq kwn2?? ehehehe.. 2hari aku off dr keje2 on9 ni... blogging tak dpt, fb pun dpt jap je, pinjam laptop kazen, tp tenet slow..huhuhu... 2hari aku menghilang sbb blk ke kampung halaman ku di kedah, selama 2hari kat kampung, sempat gak la aku lari jap pg UUM, jumpa kwn2, adik2.. sgt merindui mereka, tp bkn pg saje2, aku ada keje gak, aku minta tlg kat sorg kwn pasal system yg aku buat, alhamdulillah dgn bantuan dia, system aku dah siap sepenuhnya, tggl peringkat testing je.... Cuti hari mggu ni sgt memenatkan dan tidak menyihatkan..aku tak sihat 2hr selama berada di kedah, mayb sbb penat hr jumaat hrtu blk keje trus drive blk kedah ngan famili.. then mlm td aku blk semula ke n9 naik bas, famili stay kat kampung sampai hujung mggu ni.. smlm kenduri kazen aku kawen.. 18hb ni sorg lg kazen aku kawen, then 19 ada gak sorg lg kazen bertunang.. pergh lpas sorg, sorg yg ikat.. tak tau la bila turn aku nak sampai.huhuhu.. calon pun samar2 lagi.. tp still tak msk dlm tempoh perancangan aku lg..hehehe.. aku target umur 27 ke atas br nak pk hal2 ni...ye la, skrang pun dah dkt 25, tp keje tak lg. br nak hbis blaja...perlukan waktu utk kumpul duit dulu..hehehehe..kpd para gadis yg masih single diluar sana... tawaran istimewa menjadi suri hati sy masih terbuka, kalo ada yg berminat sila hantarkan resume anda ke emel sy..hehehe.. sekian..terima kasih.. to kazen ku bang jan(Nizam Ali) & kak ana, SELAMAT PENGANTIN BARU, Moga Kekal Ke Akhir Hayat...

**psstt: pasal suri hati tu, aku gurau je, tkt lak kang btol2 ada hntr resume kat aku.. ngehngehngeh(gelak poyo)

~perarakkan masuk pengantin(paneh wei time ni)~

~ngan anak sepupu & kazen~
dlm bilik pengantin

~kak ana & qaira~


~kami sepupu~

















  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

noor een said...

syarat-syarat permohonan suri hati ko tak letak ke, nanti janda pon hantar resume..hihihi gurau je(^^,)

armando_et said...

hahahaha... kalo janda mcm rozita che wan.. aku terima je.. :p

Kibby da fLower said...

senget...sabo jela ngn kwn2 ni...ehheheh...mmg kusut je nengok kwn2, spupu n org2 tdekat kwen la..tunang la...pastu mule la tye...ble lg...chiiiisiiinnn....hehhe...mmg lmbt lg la jwpn nyer...hahahah...;p

armando_et said...

hahaha... ha.. lily ble nak kawen??? hahahahaa

Kibby da fLower said...

sewel....mule da tu...hehehe...lmbt lg..kalo lily lelaki ly tau ble nk kwen...tp ly pmpuan..kuasa bkn kt tgn ly...heheh..;p

armando_et said...

hahahaha...:p

Post a Comment