RSS

~Aku jd Bos...

Salam...

hai tawan2(tiru gaya nabil)...hahaha..how are u today?? feeling well? adakah pagi anda hangat?? kalo hangat bgs..tp hari ni hari plg tak hangat utk aku..(ptg ni bleh kol hot fm, luah kat der3)..nak tau sbb apa tak hangat??sbbnya.... aku lewat dtg keje.. bkn lewat skit, tp lewat sgt2..wawawawawa... 1st time ni.. slalu kalo lewat pun 5min je.. ni 45min bai..adoiyai, dah mcm aku lak bos & mcm company ni aku punya lak(ada gak berangan nak bk company sendri =D) .. ntah mcm mana aku bleh tak sedar pagi td, penangan main game sampai pkul 2 la ni...hahaha..slalunya aku gerak p keja pkul 8.10, sampai ofis dlm pkul 9, tp hari ni pkul 9 aku br nak kuar rmh..dah la ofis jauh, nak kena follow bontot lori lg(aku dah terbiasa,redha je ler).. nsib baik la bos slalu takde pagi2..selamat la, tak kena tiaw..wawawawawa.. harap2 lpas ni tak jd dah mcm ni.. gle punye keje..hahaha...ciao..salam...

~~mcm ni la ghupo den pagi td~
dialogku: "ya allah,mampuih aku"











  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

noor said...

hahahaha..slalu la main game yee..

armando_et said...

hari2 main game.. :p

Kibby da fLower said...

hahaha...adoiyai...lawak la...len kali wt lg et...ly kalo xpg td pn da sdar bnyi alarm..ingt nk smbng tdo pas stopkn alarm..skali tingat ada tugasan megejutkan org tdo..trus capai fon calling2...ngn sore ala2 sexy d pg ari...wkakakaka..:P

armando_et said...

hehehehe..hrni jd lg... biasa la.. dok sorg kat rmh, slalu pagi2 ada gak abah kejut, hrni takde, jam bunyi je et tekan, sedar dah 8.25am..wawawawa... kelam kabut bgn..ada gak terpk nak ponteng n nak p amik mc je td.wawawawa

Kibby da fLower said...

hahahah...haish...mcm2 hal...len kli suro la buah ati kejutkn...pe ssh???heheheheh....report kt boss bru tau...hahaha...;p

armando_et said...

hahahaha...kalo ada buah hati, dah lama dah et suh lily...hmmm...skandal2, pun et dah suh.. tp sume bt tak tau je..hahahahahahahaaha

Kibby da fLower said...

haishhh...xbole hrp lgsng...hehehe..tgk cm ly...bole dhrpkan...die cal je mnx kejutkn die bgn tdo...msti akn ly jlnkn tgjwb 2...hehehe....suro la bidadari ati 2...hehehe...;p

Post a Comment